Sieraden style

Zo combineer je je sieraden met je outfit

Geplaatst op

Wat is er frustrerender dan het uitkiezen van de perfecte outfit? Probeer maar eens de perfecte bijpassende sieraden uit te kiezen. Het is geweldig om keuzes te hebben, maar het kan het samenstellen van je outfit ook ingewikkeld maken. Vrouwen brengen gemiddeld 90 minuten per week door in hun kast om te kiezen wat ze willen dragen. Sieraden zijn tenslotte de kers op de taart als het gaat om je outfit, dus waarom zou je hier geen weloverwogen beslissingen over nemen? Hier lees je hoe je sieraden optimaal kunt combineren met je outfit. 

De sieraden passen bij de gelegenheid 

Hangende juwelen aan de pols werken niet zo goed als je op een toetsenbord typt. Als je je aankleedt voor je werk en je bent van plan de hele dag de typen, wil je misschien de armbanden met hangers overslaan. En jouw sieraden voor de kerk zouden hopelijk niet uit dezelfde selectie komen als je sieraden voor een avond uit. Overweeg waar je heen gaat, wat je gaat doen en hoe de sieraden overkomen. 

Contrast tussen drukke patronen en eenvoudige sieraden 

Als je een opzichtige outfit hebt met vrolijke prints, wil je drukke sieraden eigenlijk voorkomen. Dit kan je outfit snel ‘too much’ maken. Overweeg bij een opvallende outfit basic armbanden, horloge en oorbellen in plaats van te opzichtige accessoires. Gelukkig heb je tegenwoordig veel keuze, en kun je verschillende Nederlandse sieraden kopen bij Juli Dans Jewels.

Huidskleur 

Sieraden moeten niet alleen bij je outfit passen, maar ook bij je huidskleur. Zilver is een standaard metaal dat de meeste natuurlijke tinten verlicht. Goud past vooral goed bij donker haar en een matte huid. Koele huidtinten passen goed bij edelstenen die rood, paars en blauw zijn. Witgoud is ook een mooie keuze voor lichtere huidtinten. Bij een warme huidskleur passen gele, oranje en groene edelstenen het mooist. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op sieradenstyle.nl de tofste ideeën voor je outfit. Lees onze blogs en laat je inspireren.

Contactgegevens

Via info @ sieradenstyle.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden