Sieraden style

Weer een frisse look door een ooglidcorrectie!

Geplaatst op

Een ooglidcorrectie, wordt ook wel blepharoplastiek genoemd en kan worden uitgevoerd op het bovenste ooglid. De meeste ingrepen worden poliklinisch uitgevoerd, vaak met behulp van een lokale verdoving met sedatie. Ooglidchirurgie kan zowel om cosmetische als om functionele redenen worden uitgevoerd. Kijk maar eens naar een paar van de vele voordelen die ooglidchirurgie kan bieden.

Minder fijne lijntjes

Hoewel dit voor de meeste patiënten niet het primaire doel van de ooglidchirurgie is, zien velen een aanzienlijke verbetering in die vroege, verraderlijke tekenen van veroudering. Het optillen van zowel het bovenste als het onderste ooglid kan het aantal lijnen rond de buitenste ooghoeken en het onderste ooglid verminderen. Om deze resultaten te verbeteren, kun je een huidverjongingsbehandeling overwegen zoals een chemische peeling die zorgt voor extra gladheid voor die oogplooien.

Wallen weg

Wallen onder het oog kunnen je een vermoeide indruk geven. Een onderooglidlift kan die wallen verwijderen door overtollige huid en weefsel onder het oog te verwijderen. In sommige gevallen kunnen we zelfs donkere kringen onder het oog verbeteren, vooral als een cosmetische behandeling, zoals een peeling of een medische gezichtsbehandeling, wordt gecombineerd met de chirurgische ingreep.

Verbeterd zicht

Wanneer het ooglid aan de bovenkant wordt gecorrigeerd, zal dit lichter worden. Dit heeft een voordeel voor het zicht. Dat is namelijk veel beter! Een bovenste ooglidcorrectie kan bovendien vanwege het medisch voordeel, vergoed worden door de zorgverzekering. Dit in tegenstelling tot een correctie van het onderste ooglid.

Een verfrissend uiterlijk

De blepharoplastie is een van de meest effectieve manieren om je gezicht een opgefrist uiterlijk te geven. De procedure verbetert ook specifiek de vorm en het uiterlijk van de ogen. Of je nu alleen of in combinatie met andere chirurgische of cosmetische ingrepen een ooglidcorrectie ondergaat, na de ingreep zul waarschijnlijk dramatische resultaten zien. Dat verjongende uiterlijk kan ook ver gaan in het verbeteren van je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op sieradenstyle.nl de tofste ideeën voor je outfit. Lees onze blogs en laat je inspireren.

Contactgegevens

Via info @ sieradenstyle.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden