Sieraden style

Nieuwe kledingtrends voor 2021

Geplaatst op

Elk jaar opnieuw weten modeontwerpers ons weer te verrassen met de nodige creaties. Dit jaar is het ook weer heel spannend wat het gaat worden, niet waar? In deze blog hebben wij voor jou een aantal mooie voorbeelden verzameld van de trends van 2021. Lees snel verder om te ontdekken welke het zijn. 

De jaren 80

In de jaren tachtig hadden we nogal brede en veelkleurige kleding. Deze trend zette zich verder in de jaren 90, op een nog explosievere manier. In het tijdperk van de jaren 80 had je de zogenaamde color blocks. Dit zijn delen van je outfit met dezelfde kleur, bijvoorbeeld onder blauw en boven rood. Dit idee komt weer terug komend jaar. 

Inspiratie uit de seventies

Niet alleen de jaren 80 zorgen voor inspiratie, ook het decennium eerder laat ontwerpers nog steeds niet los. We zien die terug aan wijde kleding, grote zonnebrillen en veelkleurige ontwerpen. Typisch iets waar jezelf ook veel inspiratie aan kunt ontlenen. 

Stoer en vrouwelijk

Vrouwelijke kleding hoeft niet alleen (maar) charmant te zijn. Zeker niet. Ook stoere kleding voor vrouwen is een trend waar je je voordeel mee kunt doen wanneer jij je garderobe gaat uitzoeken. Bij stoerenchique.nl kunnen ze je er alles over vertellen. 

Modetrends

Het grappige van mode is, dat om de zoveel jaar bepaalde aspecten ervan weer terugkomen. Een soort van eeuwige wederkeer. Dat komt omdat we met veel van de mode die wij in ons leven gezien hebben een emotionele connectie maken. Dit geldt voor de consumenten, maar natuurlijk ook voor de modeontwerpers die, gezien hun professie, misschien een nog wel diepere band hebben met mode. Dus is het niet vreemd dat mode elementen van vroeger terugkomen in hun eigentijdse ontwerpen. Toch lijkt er wel een maximum te zitten aan hoe ver men daarin teruggaat, omdat je doorgaans geen herkenbare mode elementen uit de zeventiende eeuw terugziet. Het zijn vaak mode elementen die in de moderne tijd een rol gespeeld hebben in het modebeeld.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op sieradenstyle.nl de tofste ideeën voor je outfit. Lees onze blogs en laat je inspireren.

Contactgegevens

Via info @ sieradenstyle.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden