Sieraden style

Het geheim van zilveren sieraden

Geplaatst op

In de hedendaagse cultuur is het heel belangrijk dat je er flitsend en verzorgd uitziet. Vooral onder jongeren leeft dit gedachtegoed. Het is overgewaaid uit Hollywood en heeft de status van normaal gekregen. Ook in het bedrijfsleven zien we het terug; veel flashy juwelen en dure pakken maken de dienst uit. Daarnaast zijn ook polo’s van dure merken en Italiaanse overhemden een fashionstatement dat het goed doet. Goud overigens ook, dat is een echte delicatesse in de hogere segmenten van het bedrijfsleven. Allemaal niets mis mee, maar hoe zit het met ingetogenheid en bescheidenheid? In deze blog stellen we je hele mooie sieraden voor die jou op een bescheiden, maar verzorgde wijze naar voren laten komen. Lees snel verder hoe dit in elkaar zit. 

Zilveren sieraden 

Het is een mooie manier om wel een verzorgd uiterlijk op de zaak te hebben, maar niet per se mee te doen met de heersende trends; door zilveren sieraden te dragen. Waarom vinden mensen deze zo mooi en waarom zijn ze populair? Dit komt omdat ze een bescheidenheid laten zien. Wel een mooi uiterlijk dat versierd is met sieraden, maar toch niet een over de top look met goud en wat niet al. Daarnaast is zilver een metaal dat eeuwen en eeuwen verbonden is geweest met idea van zuiverheid en eerlijkheid, dus dit uitstralen in een zakelijk context is een grote plus. 

Populaire sieraden

Er zijn tal van sieraden die populair zijn om te dragen in een zakelijk context. Denk aan kettingen, armbanden, medaillons en ringen. Je moet het ook niet overdrijven. Wanneer je een enkel subtiel sieraad draagt zal dat veel krachtiger overkomen dan meerdere. Dat is al snel te veel namelijk. “Minder is meer,” in dit geval. We vinden het leuk om je de nodige blogs voor te schotelen om zo inspiratie op te doen. Benieuwd wat tegenwoordig in is? Ga dan naar bedel.shop. Daar hebben ze bijvoorbeeld hele mooie zilveren bedels. Check eens wat dat inhoudt en wat je er allemaal mee kunt doen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op sieradenstyle.nl de tofste ideeën voor je outfit. Lees onze blogs en laat je inspireren.

Contactgegevens

Via info @ sieradenstyle.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden