Sieraden style

Een spectaculair outfit voor je optreden!

Geplaatst op

Het is kinderlijk eenvoudig om een spectaculair outfit voor je optreden te doen. Je hoeft overigens echt niet altijd groots uit te pakken. Ook door een aantal kleine details aan te brengen, zoals speciale veters, kun je al een groot verschil maken. Lees snel verder en ontdek hoe je zelf een outfit kan maken.

Discoveters

Om een flitsende entree te maken op het podium heb je niet veel nodig. Natuurlijk moet je over het nodige charisma beschikken en daadwerkelijk iets te melden hebben, dat kan zijn tekstueel, muzikaal of allebei. Maar om een stralende ster te kunnen worden, moet je ook de blikken van je publiek weten te vangen. Combineer discoveters voor een topoutfit!

Een stoer armee outfit

Speel je in een metalband, dan is het heel goed denkbaar dat je gaat optreden in kleding met leger. Hoe tof is het dan om veters met een legerprint in je schoenen of kisten te hebben? Makkelijk erin te rijgen en het oogt superleuk!

Welke kleding kies je uit?

Voor elk genre in de muziek kun je weer andere kleding verzinnen. Denk aan de volgende combinaties:

  • Hiphop / hoodie en sneakers
  • Metal / legerprint en spikes
  • Punk / tweedehands kleding met gaten
  • Disco / strakke broek en veel glitters
  • Rock / houthakkers blouse, leren broek
  • Rock ’n roll / net pak alla de Beatles of flamboyante kleding, zoals Prince of Hendrix die droeg

Deze combinaties zijn door de jaren heen beproefde concepten die echt werken. Het is daarbij altijd belangrijk om te kijken welke muziek je nu eigenlijk maakt en of daar een bepaalde kledingstijl leuk bij past. In normale 9-tot-5-kleding op het podium klimmen is, doorgaans niet zo’n goed idee. Omdat het lui en onvoorbereid overkomt. Dan heb je gewoon geen aandacht besteed aan de visuele kant van de zaak. Wees niet zo als die muzikanten of andere voordrachtskunstenaars, maar maak er wat van!

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op sieradenstyle.nl de tofste ideeën voor je outfit. Lees onze blogs en laat je inspireren.

Contactgegevens

Via info @ sieradenstyle.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden