Sieraden style

5 sieradentrends van 2018 en 2019

Geplaatst op

Naarmate de seizoenen veranderen, hebben we de neiging om moe te worden van de oudere sieraden die we elke dag dragen. Nieuwe sieraden zijn de perfecte manier om je look nieuw leven in te blazen – van grote, gedurfde oorbellen tot enkelbanden. Je kunt altijd vertrouwen op moderne sieraden om flair en souplesse toe te geven aan elke outfit. Neem een kijkje in die sieradentrends van 2018 én 2019.

1. Enkelbanden

Enkelbanden zijn terug. Voordat je deze trend afschrijft als een gruweldaad die je in het verleden het beste links kon laten – raden we je aan om je open te stellen. De enkelbanden uit 2018 zijn zeer geschikt voor volwassenen. Denk aan sierlijke kettingen afgewerkt met een parel of metalen kralen. Draag een paar enkelbanden over elkaar voor wat extra textuur. In de lente en zomermaanden zult u de low-key upgrade waarderen die dit uw gewone zonnejurk of korte broek geeft.

2. Asymmetrie

Asymmetrische hangers zijn hot op dit moment – van kettingen die een beetje scheef hangen tot mismatchte oorbellen. Met oorbellen heb je echter een beetje lef nodig om de asymmetrische trend te rocken. Zoek naar oorbellen die elkaar aanvullen – denk aan een ingewikkelde druppelvormige oorbel en een kleinere, meer ingetogen oorbel op het andere oor. Zorg ervoor dat de materialen hetzelfde zijn voor een gevoel van samenhang.

3. Lange oorbellen

Het lijkt erop dat er elk jaar een nieuwe kijk komt op extravagante oorbellen. Dit jaar is de trend extreem lange oorbellen afgemaakt met kwasten, kralen en andere gekkigheid. Hoe groter, hoe beter. Onze favoriete versies van deze trend zijn oorbellen met unieke vormen – als je een statement gaat maken, doe het dan goed.

4. Parels

De nieuwe kijk op parels is te gek. We hebben al diverse met parel versierde jurken en schoenen gezien de laatste tijd, maar we zijn helemaal lyrisch over de comeback van parels als hoofddecoratie. Breek los van je stijl-stramien en verken parels op een geheel nieuwe manier. Een enkele parel op een  hanger is een leuke manier om interessante touch toe te voegen aan een eenvoudige ketting.

5. Pinkringen

Laat je pinken meedoen in je ringenfeestje. Ringen om alle andere vingers zijn al geruime tijd populair, maar pinkringen worden nog altijd over het hoofd gezien. Kleine gouden of messing ringen zien er super schattig uit op de kleinste vinger en voegen de finishing touch toe aan een handvol sieraden. Vergeet de negatieve connotaties van vroeger en stap aan boord – het is een makkelijke, moderne manier om je sieradenspel te verbeteren.

Sieraden dragen is een leuke manier om uw persoonlijke stijl te updaten. Hoewel we fan zijn van items die een leven lang meegaan, kunnen een paar nieuwe sieraden van deze tijd precies datgeen zijn wat je garderobe nodig heeft om je fris te voelen. Gaat u toch liever voor tijdloos? Kijk dan eens op Meulen.nl, de winkel voor goed inkoop en goud verkoop.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op sieradenstyle.nl de tofste ideeën voor je outfit. Lees onze blogs en laat je inspireren.

Contactgegevens

Via info @ sieradenstyle.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden