Sieraden style

4 relatiegeschenken voor in de lente

Geplaatst op

De lente leent zich perfect voor het geven van een leuk presentje aan een klant. Verras je relaties daardoor met een leuk kleinigheidje. Zo maak je direct een goede indruk op zowel bestaande klanten als potentiële klanten. In deze blog geven we vier voorbeelden van relatiegeschenken die uitstekend gegeven kunnen worden tijdens de lentemaanden.

T-shirts

De temperaturen gaan weer stijgen en dus kunnen de T-shirts weer uit de kast gehaald worden. Laat voor je relaties shirts bedrukken met daarop leuke teksten, afbeeldingen of logo’s. Kies voor een gewoon T-shirt, polo of een sportshirt en wees creatief bij het laten bedrukken van de shirts. Zo heeft de klant zowel een T-shirt om tijdens de lentemaanden te dragen als een leuk aandenken aan je bedrijf. Bekijk alle opties eens op het gebied van shirts bedrukken.

Bidon of drinkfles

Of je nu gaat wandelen, fietsen of een lekker dagje erop uit, tijdens de lente- en zomermaanden is het belangrijk om voldoende water te drinken. Als je niet genoeg drinkt bij warme temperaturen, loop je het risico om uit te drogen. Geef relaties daarom een bidon of andere drinkfles mee, aangezien ze deze hoogstwaarschijnlijk toch wel gaan gebruiken. Wees slim en zet er een originele tekst of je bedrijfslogo op, zodat klanten of potentiële klanten je niet snel zullen vergeten.

Frisbee of strandbal

Tijdens de lente zoeken de eerste mensen de terrasjes en stranden weer op. Op het strand zie je veel mensen sporten of spelletjes doen, zoals frisbeeën of overgooien met een volleybal of strandbal. Het is dan ook leuk om bijvoorbeeld een frisbee of strandbal cadeau te doen aan relaties en potentiële klanten. Door dit presentje in de lente te geven, kan het ideaal tijdens de zomermaanden met het mooie weer gebruikt worden.

Barbecueset

In Nederland houden we ervan om de barbecue aan te steken. Genieten van het mooie weer met familie en vrienden onder het genot van een koud drankje en lekker vlees van de barbecue. Als je relaties echt wilt verrassen, dan geef je ze een barbecueset cadeau. Bijna ieder gezin in Nederland maakt in de zomer wel eens gebruik van een barbecue. Bedruk de tangen en vleesvorken met het logo van je bedrijf, zodat je relatie niet snel vergeet dat jij diegene bent die de barbecueset aan hem of haar hebt gegeven. Erg origineel en zeer geschikt om tijdens de lentemaanden cadeau te doen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op sieradenstyle.nl de tofste ideeën voor je outfit. Lees onze blogs en laat je inspireren.

Contactgegevens

Via info @ sieradenstyle.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden