Sieraden style

3 Tips voor het krijgen van een glamoureuze look?

Geplaatst op

Hollywood is al vele jaren het voorbeeld van hoe mensen er graag uit willen zien. Ze kennen de Hollywood-look of de glamoureuze look ook wel van de films. Het witte doek heeft veel mensen geïnspireerd en beïnvloed. In deze blog gaan we een aantal tips geven waarmee jij zelf deze look voor jezelf kunt realiseren.

Make-up tips en sieraden

Tegenwoordig is er op internet veel te vinden over hoe je make-up en sieraden op een professionele manier aan kan brengen. In verschillende filmpjes op YouTube kun je zien hoe mensen make-up aanbrengen en sieraden kiezen, ze geven je tips hiervoor. Bekijk ze en ontdek welke stijl past bij de Hollywood-look. Denk even aan alle filmsterren die decennia lang de populaire cultuur bepaald hebben: wat een uniek gebeuren! Dat deze industrie in Amerika zo kon groeien, compleet met sterren, heeft te maken volgens experts, met het feit dat Amerika geen koningshuis heeft en toch het sprookjesachtige wil wat daarmee samenhangt.

Cosmetische behandeling

We kennen de cosmetische behandeling natuurlijk van Hollywood. In de filmindustrie in Amerika zijn er veel mensen die cosmetische behandeling laten doen. Ook normale burgers laten dit doen. Deze manier van kijken tegen cosmetische behandelingen (dat het mainstream is), hebben we in Europa overgenomen. Dit ontstond in de jaren ‘90 en is sindsdien verder ontwikkeld. Zo laat de mensen soms een ooglift doen of wallen verwijderen. Dat hoeft niet operatief, maar dit kan met injecties.

Laat je adviseren

Het kan zijn dat je zelf niet echt een ster bent in het uitzoeken van je kleren, welke stijl past er echt bij je en wat zijn nu werkelijk jouw kleuren? Laat je dan adviseren door een kledingexpert of persoonlijke stylist, zo weet je zeker dat je er helemaal top uitziet, om zo ook die Hollywood-look te hebben. Blijf onze blogs lezen, zodat je altijd op de hoogte bent van de trends van dit moment. We blijven je graag inspireren! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vind op sieradenstyle.nl de tofste ideeën voor je outfit. Lees onze blogs en laat je inspireren.

Contactgegevens

Via info @ sieradenstyle.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden